- brezplačna dostava po celi Sloveniji
 - 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov

Partnerski program

Sodelovanje v partnerskem programu predstavlja dogovor med lastnikom spletne strani (v nadaljevanju naročnik) in fizično ali pravno osebo (v nadaljevanju prodajni partner ali prodajalec), ki želi dodatno zaslužiti s prodajo izdelkov. Pred uporabo programa si preberite splošne pogoje sodelovanja.

 1. Prodajalec lahko prodaja katerikoli izdelek v spletni trgovini www.patron.si.
 2. Prodajalec ne prodaja na spletnem naslovu www.patron.si temveč prodaja tako, da objavi unikatno povezavo na svoj facebook profil, svojo spletno stran, blog ali forum. Pri tem mora upoštevati pravila medija kamor objavlja povezave.
 3. Naročnik ne prevzema odgovornosti v primeru, da prodajalec krši pravila medija v katerem objavlja povezave naročnika.
 4. Število prodajanih izdelkov ni omejeno. Prodajalec lahko prodaja kolikor izdelkov želi, vendar le izdelke iz spletne trgovine www.patron.si
 5. Provizija na prodane izdelke se lahko spremeni brez predhodnega opozorila. Ob spremembi bo prodajalec obveščen. Že pridobljene provizije pa bodo izplačane po proviziji, ki je veljala na dan prodaje.
 6. Prodajalec se strinja, da bo prodajal po navodilih upravljalca/lastnika spletne strani www.patron.si vkolikor mu jih naročnik izda.
 7. Prodajalec se strinja, da ne bo blatil spletne trgovine patron.si. 
 8. Naročnik se obveže, da bo izplačal provizijo prodajalcu, v kolikor le ta ni kršil splošnih pogojev poslovanja.
 9. Provizija se ne izplačuje dokler ni dosežen minimalni skupni znesek. Na dan 8.11.2013 je to 20€, vendar se minimalni znesek lahko spremeni. Prodajalec bo o spremembi minimalnega zneska za izplačilo obveščen. Če prodajalec pred spremembo doseže minimalni znesek, se naročnik obvezuje, da bo prodajalcu izplačal provizijo četudi novi minimalni znesek ni bil dosežen. V takem primeru mora prodajalec pisno (preko emaila) poslati zahtevek za predčasno izplačilo. Vkolikor tudi stari minimalni znesek ni dosežen, prodajalec ni upravičen do izplačila provizije, dokler ne doseže novega minimalnega zneska. V primeru, da je novi minimalni znesek manjši od prejšnjega veljavnega zneska omejitev ni. 
 10. Prodajalec lahko sodeluje tudi v drugih partnerskih programih, ki niso del strani www.patron.si
 11. Provizija se izplačuje na prodajalčev tekoči račun ali na paypalov račun. Gotovinska izplačila niso možna.
 12. Splošni pogoji poslovanja se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.
 13. Morebitne spore bosta prodajalec in naročnik skušala rešiti sporazumno, v nasprotnem primeru je za reševanje pristojno okrajno sodišče na Jesenicah.

Naročnik: Klemen Lapanja s.p., C. Revolucije 2, 4270 Jesenice, Slovenija

Želiš postati partner in zaslužiti? Klikni tukaj in se brezplačno registriraj!